Початківці на старті!

2018-09-03

/Files/images/2-а перший урок_2018.jpg

Перший урок у новому навчальному році в 2-А класі пройшов нетрадиційно. Це був урок-звіт «Знай, люби і поважай, любий учню, рідний край». Учні дали інтерв’ю кореспонденту газети «2-А інформ», поділились один з одним своїми враженнями, показали фотографії та відео з місць, в яких вони побували та розповіли про куточки України, які відвідали під час літніх канікул. Закінчився урок колективною творчою справою «Якщо бракує єдності».

Весело й цікаво пройшов перший урок у 4-А класі. «Сім кольорів краси й надії, в них наші задуми і мрії!» - під таким девізом проведено перший урок у новому навчальному році. Діти мали можливість дати волю своїм почуттям, поділитися враженнями про літні канікули, отримати море позитивних емоцій, а головне – налаштуватися на новий навчальний рік.

4-а

Новий навчальний рік для учнів 4-Д та 4-В класів розпочався із квест-гри «У пошуках скарбів України». Учні подорожували по станціях разом з героями мультфільму та виконували різноманітні завдання. На кінцевій зупинці учні відкрили скриньку зі справжніми скарбами України. Кожен учасник команд отримав подарунок від героїв та неймовірні емоції від проведеної гри. Учні були нагороджені грамотами за знайдені скарби української землі.

4-в та 4-д

Кiлькiсть переглядiв: 234

Коментарi