Осінній ярмарок

2014-11-05

/Files/images/big_5_20114116bf4d1f58.jpg

5 листопада у школі відбулося свято "Осінній ярмарок". До свята готувалися тривалий час і наполегливо. Батьки, діти, гуртківці з допомогою вчителів продумували кожен костюм для різних дійових осіб дійства. Прикрашали подвір'я школярі разом з вчителями. Повсюди різнокольорові гірлянди ; на столах – букети з колосків та осінніх квітів та кошики, наповнені овочами та фруктами. На веселий осінній ярмарок за давнім українським звичаєм гостей запрошували з короваєм на вишитому рушникові. Все це створювало атмосферу свята та додавало настрою.

Кого тільки ми не побачили на ярмарку: це і дві балакучих кумоньки, які ніяк не наговоряться, і вередливі та перебірливі красуні-дівчата, і хитромудрі менеджери та продавці. Було все: танці та пісні, інсценізовані гуморески, жарти, сценки, діалоги. Кожен присутній зміг відчути колорит свята, краще зрозуміти дух українського народу, його культуру та потенціал, згадати традиції.

Гарне свято, коли: враження – яскраві, настрій – чудовий. Веселий осінній ярмарок залишив нам теплі спогади, відчуття радості, затишку, родинної атмосфери. Сподіваємося, що для всіх він запам’ятається надовго. Виручені від свята кошти у сумі 9648 грн. та продукти були передані благодійному фонду "САГАСІТАС Україна" для 95-ї окремої високомобільної бригади.

Кiлькiсть переглядiв: 571

Коментарi