Онлайн-челендж #мій_обов_язок

2023-06-27

/Files/images/Мій обов`язок 7.jpg

На виконання листа управління освіти і науки Сумської міської ради від 20.06.2023 №13.1-18/953 "Про проведення обласного онлайн челенджу #мійобов’язок", з метою патріотичного виховання з 21 по 28 червня 2023 року в Сумській області до Дня Конституції України відбувся обласний онлайн-челендж #мій_обов_язок.

Здобувачі освіти нашого закладу активно долучилися до челенджу довівши, що вони є відданими громадянами своєї Батьківщини #мій_обов_язок пам'ятати, цінувати, вірити й збагачувати! 28 червня - день Конституції України. Ми - українці! Ми єдині у своїй волі! Пам'ятаймо свою історію заради майбутнього! Віримо в ЗСУ!

Шануймо пам'ять героїв!

/Files/images/Мій обов`язок 1.jpg/Files/images/Мій обов`язок 2.jpg/Files/images/Мій обов`язок 3.jpg/Files/images/Мій обов`язок 4.jpg/Files/images/Мій обов`язок 5.jpg/Files/images/Мій обов`язок 6.jpg/Files/images/Мій обов`язок 8.jpg

#мій_обов_язок

Пам'ятник Героям Небесної сотні

Як громадяни України та вірні патріоти своєї держави, ми завжди пам'ятаємо та вшановуємо своїх героїв. Низько вклоняємось Героям, які загинули на майдані під час Революції Гідності в 2014 році!

Кiлькiсть переглядiв: 78

Коментарi