• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар – практикум «Комфортне, безпечне, інклюзивне, розвивальне та мотивуюче середовище – результат спільної діяльності учасників освітнього процесу та пріоритетна вимога внутрішньої системи якості освіти»

Семінар – практикум «Комфортне, безпечне, інклюзивне, розвивальне та мотивуюче середовище – результат спільної діяльності учасників освітнього процесу та пріоритетна вимога внутрішньої системи якості освіти»

2024-04-18

/Files/images/семінар Чирка1.jpg

16.04.2024 на базі закладу освіти був проведений семінар – практикум на тему: «Комфортне, безпечне, інклюзивне, розвивальне та мотивуюче середовище – результат спільної діяльності учасників освітнього процесу та пріоритетна вимога внутрішньої системи якості освіти» Досвідом роботи ділилась керівник творчої групи «Школа педагогічних ініціатив» Вікторія Чирка. До співпраці були залучені фахівці, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами.

Головна мета заходу: виявити, конкретизувати й узагальнити знання педагогів з проблеми використання сучасних інноваційних технологій в організації комфортного, безпечного, інклюзивного, розвивального та мотивуючого середовища. У результаті інтерактивних форм роботи були створені моделі партнерської взаємодії, виконані вправи: «Займи позицію», «Коло ідей», «Приймаємо рішення», «Оплески», стратегія « Скаффолдингу» метод « Праймінгу», вправи на сенсорно-моторний розвиток.

Учасники семінару відмітили, що комфортне, безпечне, інклюзивне, розвивальне та мотивуюче середовище — це реальність, яку ми створюємо разом. Це результат нашої спільної діяльності, яка має великий потенціал для подальших досягнень та покращень в галузі освіти.

Керівник творчої групи, Чирка В.В.

/Files/images/семінар Чирка2.jpg/Files/images/семінар Чирка.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 20

Коментарi